À La Carte

Voorgerechten

  • Carpaccio van tonijn € 20,00
  • Huisgerookte zalm, sausje van mierikswortel € 20,00
  • Gefrituurde nobashi-garnalen, tartaarsaus € 17,00
  • Salade met gebakken kwartel € 18,00
  • Salade met grijze garnalen en gedroogde ham € 20,00
  • Tomaat garnaal € 21,00 / € 26,00
  • Tomatenroomsoep, balletjes € 7,00
  • Dagsoep € 7,00
  • Salade, gebakken geitenkaas € 14,00
  • Gedroogde ham, burrata € 17,00 
 

Asperges (voorgerecht/hoofdgerecht)

  • Salade van asperges met scampi € 22,00 / € 27,00
  • Asperges met verse zalm en blanke botersaus € 23,00 / € 28,00
  • Asperges op z’n Vlaams met Breydelham € 22,00 / € 28,00
  • Asperges op z’n Vlaams € 19,00 / € 25,00

Hoofdgerechten

  • Gebakken kabeljauw met een kruidenkorstje en asperges € 29,00
  • Gebakken zalm met fijne groenten € 25,00
  • Gebakken zeetong, botersaus en een fris slaatje € 36,00
  • Kalfszwezerik, groene asperges € 35,00
  • Speenvarken met gebakken witloof € 24,00 
  • Hoevekip met witloof sla € 24,00
  • Lamsfilet met seizoensgroenten € 29,00
  • Steak ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 27,00
  • Entrecôte ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 33,00 
 

Nagerechten

  • Dame blanche € 9,00
  • Coupe aardbei € 11,00
  • Huisgemaakt ijsassortiment € 8,00
  • Moelleux van chocolade, vanille-ijs € 12,00
  • Pannenkoek, sinaasappelsaus, vanille-ijs € 10,00
  • Crème brûlée € 9,00