À La Carte
Voorgerechten
- Carpaccio van tonijn € 20,00
- Huisgerookte zalm, sausje van mierikswortel € 20,00
- Gefrituurde nobashi-garnalen, tartaarsaus € 17,00
- Salade met grijze garnalen en gedroogde ham € 18,00
- Orzo met inktvis en scampi € 18,00
- Scampi lookroom € 17,00
- Tomaat garnaal € 19,00 / € 24,00
- Tomatenroomsoep, balletjes € 7,00
- Dagsoep € 7,00
- Salade, gebakken geitenkaas € 14,00
- Gedroogde ham, meloen € 17,00
- Salade met gebakken kwartel € 18,00
Hoofdgerechten
- Gepocheerde kabeljauw met mosselen € 28,00
- Gebakken zalm, fijne groenten € 25,00
- Gebakken zeetong, botersaus en een fris slaatje € 35,00
- Lamskroontje, seizoensgroenten € 32,00
- Hoevekip met pasta en champignons € 23,00
- Speenvarken met seizoensgroenten € 24,00
- Wilde eend met knolselderpuree en champignons € 30,00
- Steak ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 26,00
- Entrecôte ( peperroom, champignonroom en béarnaise ) € 30,00
Nagerechten
- Moelleux van chocolade, vanille-ijs € 11,00
- Pannenkoek, sinaasappelsaus, vanille-ijs € 9,00
- Crème brûlée € 9,00
- Huisgemaakt ijsassortiment € 7,00
- Dame blanche € 8,00